Sijaintimme

Otamme vierailijoita vastaan vain tilauksesta.  Olkaa hyvä ja lähettäkää WhatsApp viesti alla olevaan numeroon ja katsotaan yhdessä sopiva aika vierailulle, kiitos!

Sijaitsemme lähellä rauhallista Luosun kylää osoitteessa Luosuntie 119. Äkäslompolosta matkaa kertyy hieman yli 20km ja Ylläsjärveltä noin 8km.

Omalla autolla liikkuvat huomioikaa, että Hannukainen – Luosu – Kotarova välillä liikkuu usein poroja tiellä.

Kittilän lentokenttä on noin tunnin ajomatkan päässä.

Hyvä Tietää

Pukeudu lämpimästi!  Kaikki ohjelmamme järjestetään ulkona ja varsinkin alkutalvesta hämärä tulee aikaisin. Metsäretkillä emme käytä keinovaloja, mutta matalatehoinen otsalamppu tms. voi olla ajoittain tarpeellinen. Porojen kanssa on ehdottoman tärkeää käyttäytyä rauhallisesti.  Sähköjä meillä ei ole, mutta huussi löytyy parkkipaikan vierestä mikäli hätä pääsee yllättämään. Kodassa on hiukan lämpimämpää avotulen äärellä.  Lapin arktinen ilmasto saattaa alkaa nipistelemään varpaita, joten varaudu retkille kunnon villasukilla ja riittävän tilavilla ja lämpimillä kengillä. Omien koirien tuominen ruokinta-aidalle ei valitettavasti ole mahdollista.

Kodassa ja huussissa on tarjolla käsidesiä käsien desinfiointia varten. Ulkotiloissa pystymme pitämään helposti turvavälit, mutta kodassa saattaa olla tilanteita, jolloin maskin käyttö voi olla tarpeellista oman harkinnan mukaan. Jokainen saa tehdä päätöksen itsenäisesti, mutta toivomme tottakai ettette osallistu ohjelmiimme jos tunnette itsenne flunssaiseksi.

TERVETULOA!

Löydät meidät myös:

ota yhteyttä / Contact

E-Mail: poro@poropuolitaival.fi
Whatsapp: +358408426736